Warning: include_once(/home/customer/www/pfpipohklinik.com.my/public_html/BM/wp-content/plugins/mplugin.php): failed to open stream: Permission denied in /home/customer/www/pfpipohklinik.com.my/public_html/BM/wp-settings.php on line 447

Warning: include_once(): Failed opening '/home/customer/www/pfpipohklinik.com.my/public_html/BM/wp-content/plugins/mplugin.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/customer/www/pfpipohklinik.com.my/public_html/BM/wp-settings.php on line 447
TENTANG KAMI - Ipoh Klinik

TENTANG KAMI

Pengalaman yang luas dengan pelbagai pendapat

Poliklinik Fair Park adalah sebuah klinik Latihan Am (GP) di Ipoh yang ditubuhkan pada tahun 1984 dan membawa pengalaman berpuluh-puluh tahun.

Ditubuhkan oleh Dr. K. Thirunavukarasu dan kemudian disertai Dr. G. Subramaniam, Poliklinik Fair Park merupakan salah satu latihan perubatan pertama di Jalan Fairpark yang terkenal (dinamakan semula sebagai Jalan Kamaruddin Isa)

Diikuti bersama Dr S. Kanagasabai, anda boleh mendapatkan lebihan pendapat daripada 3 orang doktor yang mempunyai 35 tahun pengalaman merawat pesakit. Ini dapat menghasilkan penjagaan dan jawapan yang lebih baik untuk anda.

Teliti dalam setiap Khidmat Nasihat dan Pemeriksaan Pesakit

Khidmat Nasihat dan Pemeriksaan yang dilakukan oleh doktor di Poliklinik Fair Park mengambil masa yang lama daripada kebanyakan klinik kerana mereka melakukan pemeriksaan dengan teliti untuk setiap pesakit.

Jangan bimbang, ini tidak bermakna anda perlu menunggu berjam-jam untuk berjumpa dengan doktor anda, kerana setiap perkara akan dilakukan dengan cepat tanpa hilang kualiti kerja walaupun mempunyai giliran pesakit yang banyak.

Dipercayai dan dilengkapi dengan alatan canggih

Selain dipilih oleh syarikat-syarikat terbesar di Ipoh untuk merawat tentera, kami juga mempunyai banyak pesakit tetap dan pesakit baru yang melawat, kerana caj yang berpatutan dan penjagaan pesakit yang berkualiti.

Poliklinik Fair Park sentiasa berusaha untuk mengemaskini garis panduan rawatan, ubat-ubatan yang berkualiti dan terbaik dalam teknologi diagnostik.

Rawatan kami telah disahkan oleh doktor kanan dan / atau pakar yang kompeten dalam pelbagai sektor perubatan

Doktor Senior PFP

Dr Thirunavukarasu Ipoh Klinik Doktor 24 Jam

DR. THIRUNAVUKARASU

MBBS. (MMC CHENNAI)
Ipoh Clinic 24 Hours Doctor Subramaniam

DR. G. SUBRAMANIAM

MBBS. (KARNATAKA)

DR. S. KANAGASABAI

MBBS. (MYSORE)